26/10/11

Μαζί στο θέατρο και στη ζωή


Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης  αποφάσισαν να περάσουν την  πολυπόθητη βέρα στο δεξήστο δημαρχείο με κουμπάρο τον Πέτρο Φιλιππίδη .

Σύμφωνα με δηλώσεις της η  ηθοποιός στην «Real News» είπε: «Δεν είμαι πολύ της παράδοσης κι έτσι προτιμήσαμε να παντρευτούμε στο δημαρχείο δεν μπορώ και όλα αυτά με το νυφικό κτλ. Ο γάμος θα γίνει στην αρχή της επόμενης χρονιάς και όχι τις προσεχείς εβδομάδες όπως είχε γραφτεί. Μπορεί να μην έχω κλείσει ακόμα ημερομηνία, αλλά ο κουμπάρος είναι ήδη κλεισμένος.Με τον Τάσο ζούμε μαζί και η υπογραφή των χαρτιών δεν μας λέει τίποτα απολύτως, καταλήγει η Θάλεια.»
Μάλιστα, το ζευγάρι παίζει μαζί στο θεατρικό σανίδι, στην παράσταση «Ιδιωτικές Ζωές», που σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης!
Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε και καλούς απογόνους.

13/10/11

Έπιπλο Καφαντάρης

Η φιλοσοφία μας είναι αποκλειστικά η ικανοποίηση των πελατών μας , μετά από 15 χρόνια  εμπειρίας στο χώρο των επίπλων και τη κατασκευή ντουλάπας παρέχουμε ποιοτικές λύσεις σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τις ποιο απολιτικές κατασκευές επίπλων και ειδικών  ξύλινων κατασκευών . Ο στόχος μας είναι ο ιδανικός  συνδυασμός εμφάνισης και λειτουργικότητας  της κάθε κατασκευής ανάλογα με τον υπάρχοντα χώρο . Από την κλασσική, χειροποίητη κατασκευη (έπιπλο) έως και την πολύ σύγχρονη και μοντέρνα, υποσχόμαστε ένα μοναδικό αποτέλεσμα .  Η μελέτη, ο σχεδιασμός και η κατασκευή της ντουλάπας ή της ειδικής κατασκευής γίνονται στο εργοστάσιο της εταιρείας μας από το έμπειρο προσωπικό μας. Στα έπιπλα -Καφαντάρης δίνουμε στο σπίτι σας ψυχή.
http://www.nifikomou.gr/?businesses=%CE%AD%CF%80%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82

Παντρεύτηκε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Στις  10 Οκτωμβρίου, στις 8 το βράδυ η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Βαγγέλη Μητρογιάννη. Η τελετή έγινε  στο εκκλησάκι που βρίσκεται στο «Island». Το νυφικό της ηθοποιού ήταν σχεδιασμένο από τους  Deux Hommes. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης. Μετά την τελετή του γάμου πραγματοποιήθηκε δεξίωση στο Private House.

Ξανά γάμος για τον Paul McCartney

οPaul McCartney αποφάσισε να παντρευτεί για Τρίτη φορά τηνσυντροφο που είχε τα τελευταία τέσσερα χρόνια Nancy Shevell.Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο ringo star με την συζιγό του. Ητελετή έγινε στο δημαρχίο του Λονδίνου σε κλειστό κύκλο με λίγους καλεσμένους, που δεν ξεπέρασαν τα 30 άτομα. Η κόρη του Paul McCartney, Stella McCartney ήταν αυτή που σχεδίασε τονυφικό που έκλεψε τις εντυπώσεις για την κομψότητά του. Γενικότερα όμως εκτός από το νυφικό η Stella McCartney επιμελήθηκε το ντύσιμο του πατέρα της, τα φορέματα από τα παρανυφάκια αλλά και το μενού της δεξίωσης.




http://www.nifikomou.gr/?p=1367

11/10/11


Το στοιχείο που χαρακτηρίζει περισσότερο το κομμωτήριο Δήμητρα είναι η αγάπη για τη μαγεία του χρώματος και η έλλειψη συμβιβασμού με οτιδήποτε λιγότερο από ένα μαγικό τέλειο αποτέλεσμα .
Το ταλέντο και δύναμη της δημιουργικής έκφρασης σε συνδυασμό με την ευαισθησία του πραγματικού καλλιτέχνη αποτελούν το θεμέλιο μας .
Σήμερα η γνώση ,η εμπειρία και οι τιμητικές διακρίσεις  κομμωτικής και hair styling στηρίζουν το οικοδόμημα μας , με βασική κινητήρια δύναμη την διαρκή αναζήτηση του τέλειου και ιδανικού αποτελέσματος .
Μέσα από αυτή τη διαδικασία  συνδέσαμε το όνομα μας με την κομμωτική υψηλού επιπέδου και ταυτιστήκαμε με τη ποιότητα!
Το στοιχείο που χαρακτηρίζει περισσότερο το κομμωτήριο Δήμητρα είναι η αγάπη για τη μαγεία του χρώματος και η έλλειψη συμβιβασμού με οτιδήποτε λιγότερο από ένα μαγικό τέλειο αποτέλεσμα .http://www.nifikomou.gr/?businesses=%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B1