10/2/12

Το προσκλητήριο της δεξίωσης


Πως καλείς στην δεξίωσητου γάμου σου όσους θέλεις και πως αφήνεις τους υπόλοιπους απ' έξω, αλλά με τρόπο;
Το θέμα της γαμήλιας πρόσκλησης είναι αρκετά πολύπλοκο και λεπτό , καθώς σε πολλές περιπτώσεις το ζευγάρι δεν θέλει να καλέσει τους πάντες στο γαμήλιοτραπέζι (γλέντι), παρά μόνο τους συγγενείς και τους στενούς του φίλους. Στην σκέψη όλα καλά, στην πράξη όμως τι γίνεται;
Μην αγχώνεστε, υπάρχει λύση. Για να προσκαλέσετε όλους τους καλεσμένους σας στην δεξίωση, χωρίς να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις αλλά και χωρίς να τυπώσετε δύο διαφορετικά προσκλητήρια όπου στο ένα θα αναφέρετε την δεξίωση και στο άλλο όχι, θα πρέπει να φτιάξετε μία ξεχωριστή πρόσκληση την οποία θα βάλετε μέσα στον φάκελο του κανονικού προσκλητηρίου των ατόμων που θέλετε να έρθουν. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ταξινόμηση των προσκλήσεων της δεξίωσης, όμως, γιατί οι παρεξηγήσεις δεν είναι δύσκολο να συμβούν.
Η πρόσκληση για την δεξίωση δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο εντυπωσιακή με το προσκλητήριο του γάμου, άρα δεν χρειάζεται και αν ξοδέψετε πολλά λεφτά γι' αυτήν. Μια μικρή καρτέλα που θα αναγράφει την τυπική πρόσκληση («Σας περιμένουμε να γιορτάσετε μαζί μας» κλπ), το μέρος και την διεύθυνση στην οποία θα γίνει η δεξίωση και την ώρα προσέλευσης είναι αρκετά.

πηγή: http://www.nifikomou.gr